Wie zijn wij?

Wij zijn YES & You en we zijn sinds 2017 actief in de zorg en welzijn van de mens. Vanuit een gezamenlijke gedrevenheid en eigen visie op het gebied van zorg & welzijn en maatschappelijke hulpverlening hebben wij onze krachten en expertise gebundeld om in onze optiek de beste zorg, begeleiding en hulp te kunnen verlenen.
Uitdagingen schuwen wij niet en we zullen altijd een oplossing voor een probleem proberen te vinden. Onze persoonlijke en betrokken werkhouding waarmee wij naast de cliënt staan gedurende het gehele proces, is kenmerkend voor onze organisatie.

Doordat wij in verschillende functies bij diverse landelijke zorgorganisaties met diverse doelgroepen hebben gewerkt, beschikken we over veel werkervaring en een brede visie.
Onze kernwaarden dragen wij dagelijks uit in onze werkzaamheden en handelen.
Het ondertussen flink uitgebreide team aan medewerkers wordt ook op deze kernwaarden geselecteerd en omarmen onze missie.
Al onze professionals zijn specifiek geschoold en kennen een diversiteit aan achtergrond. Daardoor is YES & You multi-inzetbaar, bestaan er geen taalbarrières en respecteren wij iedereen,ongeacht welke levensbeschouwing, cultuur en achtergrond.